Kom uit uw kot, teken het bezwaarschrift

Dag sympatisanten voor betaalbaar wonen in Gent,
 
Graag doe ik beroep op jullie actiebereidheid. De startnota van het RUP voor de spoorwegsites in Moscou-Vogelhoek is gepubliceerd. Wat opvalt is dat er minder ambitie is op vlak van sociale woningbouw dan gehoopt. Vanuit SAAMO wensen we graag meer sociale woningbouw op een van de grootste verkavelingsprojecten in de recente geschiedenis. 
 
 
Het staat jullie vrij om die te doorploegen. Daarnaast is er al een bezwaarbrief opgesteld ten aanzien van het college van schepenen en burgemeester. De kern van de vraag is om een degelijk onderzoek te voeren naar meer betaalbaar wonen in het bouwproject. Om wat extra hefboom te creëren, zou het fijn zijn moest die brief door zo veel mogelijk mensen en organisaties ondertekend en verstuurd kunnen worden. Het zou mij een groot plezier doen indien jullie vanuit de organisaties (en privépersonen indien je in Gent gedomicilieerd bent) de brief kunnen opsturen naar het stadhuis. 
 
Hoe ga je te werk?
 
  1. Druk de bezwaarbrief af.
  2. Onderteken onderaan de brief met organisatie of naam en handtekening.
  3. Stuur de brief op voor 21juni met één postzegel. (Het college van schepenen en burgemeester, Stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent)
  4. Je kan de brief ook voor 21 juni zonder postzegel gaan afgeven op het stadhuis. 
 
Indien je kan ondertekenen maar die niet meer verstuurd krijgt, wil ik jullie brieven gerust komen ophalen op vrijdag 21 juni. Laat me gerust iets weten via mail of telefoon. Alvast bedankt!  0494 80 40 81
 
Vriendelijke groeten